Ny blogg!

Kära bloggläsare,

 Jag har bytt bloggvärd, och ni kan nu hitta min blogg på stinawahlen.blogspot.com!

Hos mormor!

Igår sorterades det mest hela kvällen, och nu känns det mycket bättre. Det finns fortfarande saker som jag inte vet var de är, men nu har jag i alla fall rensat lådorna på Trekilen och gjort vad jag kan för nu, så tar jag resten vid ett senare tillfälle.

Just nu sitter jag hos mormor och tittar på tv, och om en timme ska jag åka till Fredrik. Där ska det spelas och skapas musik och flyter det på kanske vi rentav spelar in en melodi eller två! Det blir skoj, och har vi tur hinner Peter dit en sväng också! Senare idag ska jag som sagt hämta mamma och åka till Briggen för thaimat med Bitte, innan det är avslutning med kören. Efter kören (när jag lär vara lite lagom snyftig) ska jag kliva på buss 40 mot Hammarstrand, och sedan när jag kommer fram vore det mys att somna till en film.. Eller vad säger du Jocke?

Hej från Gläntan!

Det blev inte riktigt som planerat igår.. Sorterade inte en enda kartong, utan spenderade tiden med GarageBand och stämarr istället. Det blev också en rejäl joggingtur, en massa härliga mail som gjort att framtiden ter sig allt ljusare, och en trevlig kväll med mamma, pappa och Jocke.


Härliga bilder från tiden i Stockholm!

Idag klev vi upp före tuppen och åkte in till staden. Här har vi hälsat på mormor och fikat på Pause, där jag också hann med att ringa en massa samtal och boka in lite möten innan vi begav oss till biblioteket för lunch med härliga Emma! Där hann jag också med att surfa lite och läsa lite bloggar innan Åsa och Hans-Erik kom för att hämta upp Jocke och hans packning, och min parkeringstid passande nog tog slut. 

När jag fick lite tid att fördriva passade jag på att hälsa på mamma på Gläntan. Det är mysigt här, och när det är stängt för personalhandledning kan jag sitta och fixa med datorn i lugn och ro. Härligt!

Ikväll ska jag göra ett nytt försök med kartongsorteringen, och sedan ska jag heja på Malena! Imorgon blir det thaimat med mamma och Bitte på Briggen, och sedan ska jag på avslutning med världens härligaste gospelkör innan det bär av mot Hammarstrand igen. Det blir nog en bra, om än lite sorglig, dag!

Tupp-juck-pupp=rim?

Ja, ungefär så kan det låta när man spelar Pratmakarna med Tobbe. Många glada skratt när han fyllde år i fredags!:D

Nu är jag på Trekilen, och imorgon verkar jag och Jocke bli kvar här. Jag behöver sova ut, och sedan har jag en hel massa sortering framför mig. Jag blir så stressad när jag kommer hit och ska ha någonting från någon kartong, för det känns inte som att jag vet var någonting ligger. Imorgon ska det dock bli ändring på den fronten, och när jag tar rast ska jag försöka blogga och skriva några rader om de senaste dagarna, och de kommande förstås!

Ha det gott kära vänner! 

Framtid och kanelknäcke



Jag vet, det är nästan pinsamt hur dålig jag blivit på att blogga, men det händer å andra sidan inte så mycket som är värt att uppdatera denna sida med. Jag har i och för sig bott på hotell med Allt för byn-gänget (men det har ni ju redan läst om), och varit i Hamrafjället med Hellre än bra och åkt skidor, ätit gott och njutit av finväder som vi gör varje år! I övrigt är jag mest hos Jocke i Hammarstrand och har det bra! Vi tar det mest lugnt faktiskt... Dagarna fördrivs med att vakna, äta frukost, kolla på tv, promenera eller jogga, fundera på livet och framtiden (jodå, det börjar ta sig, men det är lite trögt att komma igång och bli effektiv), fixa (och äta förstås) lunch och middag, äta kanelknäcke och lite mörk choklad och försöka göra något lite mer praktiskt vad gäller framtidsgrejorna..!

Har skickat ett sådant där "praktiskt och effektivt framtidsmail" ikväll, så håll en tumme nu för att jag får ett bra svar!

God natt, sov så gott, och trevlig helg!

Och förresten.. har ni inte provat kanelknäcke förut är det dags nu! MUMS!


RSS 2.0