Hotellfrukost

Här sitter jag på Södra Berget i Sundsvall. Jag precis ätit en underbar hotellfrukost och nu ska jag lyssna på när Allt för byn-ensemblen har musikrep. Jag trivs bra med tillvaron här på hotellet kan jag säga! Det är trevliga människor, god mat, massor med musik och ikväll ska jag äntligen få se föreställningen..!

Jag håller förresten på med en hemsida nu, och ska försöka fixa så att den synkar med bloggen. När det är gjort lovar jag att ska skriva lite oftare, och att ni ska få adressen till hemsidan så klart!

Kram på er!

Stockholm

Åh, vilka sköna dagar. Mycket mys med mamma och Hanna har det blivit, med långa promenader och trevliga fikastunder. Imorgon åker vi hem till Jämtland igen, vilket både känns tråkigt och skönt på samma gång. Tråkigt för att det är mysigt här och för att jag vill träffa syster och Hanna mer innan de flyttar, skönt för att det är lugnare hemma i Jämtland. En annan trevlig grej är bilresan hem med min kära mor! Jag hoppas på ljudbok a'la Martina Haag och gott resefika! I helgen ska jag nog passa på att sy om lite kläder och i övrigt tänkte jag läsa lite och försöka styra upp det sista med min snart startade firma. Skönt.

Snart är det påsk!

Det är så skönt att bara låta datorn vara ibland... Jag har joggat, tagit det lugnt, spelat tv-spel, lagat och ätit mat, handlat, varit på krogen med några vänner, firat Jennies födelsedag, skrattat, gråtit, tittat på film, haft det mysigt, tittat på tv, och stundvis har jag också känt mig lite uttråkad. Jag känner mig lite vilse här i livet. Ingenting är som det var för bara några veckor sedan känns det som, och jag har ingen aning om var jag är på väg heller, men jag litar till att det löser sig så småningom...

Jag har varit mestadels i Hammarstrand nu, men imorgon bär det in till Östersund för fest med härliga människor, och sedan ska jag vidare till Trekilen för påskfirande med familjerna Wahlén-Jonsson, Wahlén-Sonnenberg och Jonsson-Hazell (nä, vi gillar inte principen med bara ett efternamn per familj i min släkt), och sedan på måndag tänkte jag och mamma åka ner till Stockholm för att ta hand om Hanna ett par dagar. Det behöver jag.

Jag ska försöka lägga in lite bilder ikväll (eller ev. imorgon). Jag och Jocke tog några fina igår kväll, så jag tänkte låna en eller par av dem och visa för er tappra läsare. Det har ni förtjänat efter denna bloggtorka.

Kram på er!

RSS 2.0